Οι νέες φωτοταπετσαρίες τοίχου είναι εδώ!

Οι νέες φωτοταπετσαρίες τοίχου είναι εδώ!

Οι νέες φωτοταπετσαρίες τοίχου είναι εδώ!

Τι είναι οι φωτοταπετσαρίες

Οι φωτοταπετσαρίες τοίχου απεικονίζουν μία μεγάλη φωτογραφία υψηλής ανάλυσης με προκαθορισμένες διαστάσεις. Οι φωτοταπετσαρίες δείχνουν συνήθως φυσικά τοπία, όπως παραλίες, λίμνες, βουνά αλλά και πόλεις, μνημεία και πολλά άλλα. Ακόμη, μπορεί να απεικονίζουν ζώα, λουλούδια, έργα τέχνης και παιδικούς ήρωες. Με τις νέες φωτοταπετσαρίες τοίχου από την walldorado.com έχουμε καταφέρει να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με μία πληθώρα σχεδίων, ώστε να βρείτε το ιδανικό και για το δικό σας χώρο!

 

Τι σχέδια θα βρείτε

Οι νέες φωτοταπετσαρίες καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα θεμάτων, ώστε να βρείτε αυτήν που θα μεταμορφώσει το χώρο σας! Οι φωτοταπετσαρίες με απεικόνιση τοπίων είναι μία διαχρονική επιλογή, που δίνει βάθος και φως σε κάθε χώρο.

άλογα δίπλα στη λίμνη
άλογα δίπλα στη λίμνη

Άλλη μία κλασική επιλογή είναι οι φωτοταπετσαρίες τοίχου που απεικονίζουν πόλεις, όπως Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, Στοκχόλμη και άλλες.

η γέφυρα της Πράγας
η γέφυρα της Πράγας

Ακόμη, υπάρχουν πολλά 3D σχέδια με γεωμετρικά σχέδια και λουλούδια, που μοιάζουν σαν να προεξέχουν από τον τοίχο σας.

3D παγώνια και λουλούδια
3D παγώνια και λουλούδια

Οι λάτρεις της τέχνης θα βρουν πολλές φωτοταπετσαρίες εμπνευσμένες από έργα γνωστών καλλιτεχνών, όπως Λεονάρντο ντα Βίντσι, Σάντρο Μποττιτέλλι, Βασίλι Καντίνσκι και άλλους.

Έναστρη νύχτα του Βίνσεντ βαν Γκογκ
Έναστρη νύχτα του Βίνσεντ βαν Γκογκ

Τέλος, μεγάλη ποικιλία σε παιδικά σχέδια με ζωάκια, νεράιδες, πριγκίπισσες και πολλά άλλα.

ζωάκια στη λίμνη
ζωάκια στη λίμνη

 

Ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους

Οι νέες φωτοταπετσαρίες τοίχου μπορούν να καθαριστούν με ένα μαλακό πανί και χλιαρό νερό. Δεν παράγουν οσμές και είναι ασφαλείς για τοποθέτηση σε υπνοδωμάτια και παιδικά δωμάτια. Προστατεύονται πλήρως από την ακτινοβολία UV, εξασφαλίζοντας πως τα χρώματα θα παραμείνουν ζωηρά, ακόμη και μετά από εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο. Έχουν υφασμάτινο (vlies, non-woven) υπόστρωμα για εύκολη εφαρμογή στον τοίχο, ενώ η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει την κόλλα, που είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση. Θα βρείτε οδηγίες για την τοποθέτηση εδώ. Όλα τα σχέδια διατίθενται στις παρακάτω 3 διαστάσεις:

3,68μ μηκος x 2,54μ υψος: Αποτελειται απο 4 κομματια μηκους 0,92μ και υψους 2,54μ

4,00 μηκος x 2,60μ υψος: Αποτελειται απο 4 κομματια μηκους 1,00μ και υψους 2,60μ

4,16μ Μ x 2,90μ Υ: Αποτελειται απο 4 κομματια μηκους 1,04μ και υψους 2,90μ

Share this post